Routebeschrijving

Routebeschrijving:

Praktijk voor Osteopathie Boxtel

Dukaat 5

5283 PJ Boxtel

(Parkeergelegenheid op eigen terrein)

 

Vanuit ‘s-Hertogenbosch

Bij het verlaten van de A2 (afslag 25) gaat u bij de stoplichten linksaf richting Boxtel Centrum, u rijdt op de Bosscheweg. Aan uw linker zijde passeert uw chauffeurscafé ‘de oude Ketting’. U vervolgt de Bosscheweg tot aan de eerste rotonde. U neemt de derde afslag. U bevindt zich nu op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 5.

Vanuit Eindhoven

Bij het verlaten van de A2 (afslag 25) gaat u bij de stoplichten rechtsaf over het viaduct richting Boxtel Centrum. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor, u rijdt op de Bosscheweg. Aan uw linker zijde passeert uw chauffeurscafé ‘de oude Ketting’. U vervolgt de Bosscheweg tot aan de eerste rotonde. U neemt de derde afslag. U bevindt zich nu op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 5.

Vanuit Schijndel

U komt uit Schijndel en bevindt zich op de Schijndelsedijk. Na het viaduct neemt U de rotonde rechtdoor richting het centrum Boxtel. Na het passeren van het zwembad aan uw rechterzijde, slaat u rechts af op de rotonde. U bevindt zich op de Brederodeweg richting ’s-Hertogenbosch. U vervolgt uw weg en passeert een rotonde, u rijdt rechtdoor en bij de tweede rotonde slaat u rechts af. U bevindt zich nu op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 5.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Boxtel loopt u rechtdoor richting het centrum. Na ongeveer 450m slaat u links af de Prins Bernhard straat in, deze vervolgt u tot het einde. Vervolgens slaat u af naar rechts, u bevindt zich op de Baroniestraat. Bij het tweede verkeerslicht gaat u naar links. U bevindt zich nu op de Bosscheweg. Na 500m treft u de rotonde bij cafe ‘de Postel’. U vervolgt de weg die nog steeds de Bosscheweg heet. Na zo’n 650m komt U op de volgende rotonde en hier slaat af naar rechts. U bevindt zich op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 5.

De afstand van NS-station Boxtel tot Dukaat 5 in Boxtel bedraagt ca. 2,5 km

Wij wensen u een voorspoedige en vooral veilige reis toe.