Tom Ceyssens

Mijn persoonlijke interesse in het functioneren van het menselijke lichaam werd reeds tijdens de lessen biologie op de middelbare school aangewakkerd. Na enkele bezoeken aan de fysiotherapeut wegens een blessure die ik tijdens het voetballen opgelopen had werd deze interesse alleen maar groter. Mijn droom was fysiotherapeut te worden en alles van het menselijke bewegingsapparaat te weten te komen. In 2003 studeerde ik aan de PHL te Hasselt af als fysiotherapeut.

Na enkele jaren praktijkervaring kwam ik tot het besef dat het symptoom niet altijd de oorzaak is. Ik wenste een breder kader om mijn passie te kunnen uitoefenen en startte hiervoor vol overgave aan de zesjarige opleiding osteopathie aan het FICO te Antwerpen.

Na het behalen van de opleiding osteopathie ben ik direct aan de slag gegaan als osteopaat in het multidisciplinair centrum naast mijn woonhuis in Mol (België). Hiernaast ben ik als assistent/docent aan FICO te Antwerpen verbonden en tracht ik op deze manier up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de osteopathische wereld.

Aangezien ik Leonard ook uit de onderwijswereld ken en we al eerder kennis hebben gedeeld leek het me een mooie uitdaging deze samenwerking uit te breiden en hoop ik onze gemeenschappelijk passie, samen met onze collega’s van osteoboxtel, nog meer inhoud te mogen geven.

Graag tot binnenkort bij mij op de bank.