Paul Dingemans

Vanaf mijn jeugd heb ik me altijd verbonden gevoeld met bewegen. Het kunnen bewegen is altijd een voorrecht geweest, maar blijkt geen vanzelfsprekendheid.
Dat besef heeft ertoe geleid dat ik me graag wil inzetten voor mensen met pijn of fysieke klachten.

Tijdens mijn loopbaan, onder andere als fysiotherapeut, heb ik bij diverse praktijken gewerkt en ben ik daarnaast onderdeel geweest van de medische staf van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam en hockeyclub BH&BC Breda Heren 1.

Met de opleiding osteopathie bij FICO in Antwerpen heb ik andere wegen leren bewandelen om invloed op klachten van patiĆ«nten te kunnen uitoefenen en hierbij speelt het ’totaal’denken een sleutelrol.

Deze verdieping die via een anamnese en lichamelijk onderzoek wordt vormgegeven maakt een gerichte en doeltreffende behandeling mogelijk. De mogelijkheid om als therapeut invloed te mogen hebben op ongemakken van de patiƫnten en het intrinsieke helende systeem te mogen bijsturen is een voorrecht van formaat.

Graag ontmoet ik u bij ons op de praktijk.