0411 - 610 217

Jolanda Sebregts

Na enkele jaren ervaring als algemeen fysiotherapeut werd het voor mij duidelijk: veel klachten waarvoor mensen mijn fysiotherapeutische hulp zochten, waren een probleem als gevolg van een elders gelegen, primaire oorzaak.

Ik heb als algemeen fysiotherapeut in Nederland en Zuid-Duitsland gewerkt. In die jaren en tijdens mijn stageperioden fysiotherapie heb ik samengewerkt met diverse osteopaten. Na zelf succesvol behandeld te zijn door een osteopaat werd mijn fascinatie en interesse voor de manuele geneeskunde Osteopathie alleen maar groter en werd het een logische stap om mijzelf om te scholen tot osteopaat.

Dit was het beste besluit ooit.

Na een leerzame periode van vijf jaar heb ik in de zomer van 2018 met succes het examen aan de Internationale Academie Osteopathie in Gent afgerond.

Per 1 juli 2019 ben ik het team van osteopaten in Boxtel gaan versterken en dit jaar zal in het teken staan van postgraduaat opleidingen, waarbij ik me verder ga verdiepen in het behandelen van diverse typen hoofdpijnklachten, spijsvertering- en hormonaal-gerelateerde klachten en telkens terugkerende klachten van de wervelkolom.

Mijn klinische behandelervaring ligt met name op bekkenbodemproblematiek, bij klachten na buikoperaties (littekenweefsel en verklevingen), op hyperventilatie-problemen, burn-outklachten, maag- en darmklachten en sport gerelateerde problematiek.

Mocht je nadere informatie willen over osteopathie en of het iets kan betekenen voor je, mail of bel me. Je bent van harte welkom.

Jolanda Sebregts
Osteopathie Sebregts
Osteopaat DO-MRO,
NRO geregistreerd
Aangesloten bij het NVO