0411 - 610 217

Routebeschrijving

Praktijk voor Osteopathie Boxtel
Dukaat 1 A
5283 PJ Boxtel

(Parkeergelegenheid op eigen terrein)

Vanuit ‘s-Hertogenbosch

Bij het verlaten van de A2 (afslag 25) gaat u bij de stoplichten linksaf richting Boxtel Centrum, u rijdt op de Bosscheweg. Aan uw linker zijde passeert uw chauffeurscafé ‘de oude Ketting’. U vervolgt de Bosscheweg tot aan de eerste rotonde. U neemt de derde afslag. U bevindt zich nu op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 1 A.

Vanuit Eindhoven

Bij het verlaten van de A2 (afslag 25) gaat u bij de stoplichten rechtsaf over het viaduct richting Boxtel Centrum. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor, u rijdt op de Bosscheweg. Aan uw linker zijde passeert uw chauffeurscafé ‘de oude Ketting’. U vervolgt de Bosscheweg tot aan de eerste rotonde. U neemt de derde afslag. U bevindt zich nu op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 1 A.

Vanuit Schijndel

U komt uit Schijndel en bevindt zich op de Schijndelsedijk. Na het viaduct neemt U de rotonde rechtdoor richting het centrum Boxtel. Na het passeren van het zwembad aan uw rechterzijde, slaat u rechts af op de rotonde. U bevindt zich op de Brederodeweg richting ’s-Hertogenbosch. U vervolgt uw weg en passeert een rotonde, u rijdt rechtdoor en bij de tweede rotonde slaat u rechts af. U bevindt zich nu op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 1 A.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Boxtel loopt u rechtdoor richting het centrum. Na ongeveer 450m slaat u links af de Prins Bernhard straat in, deze vervolgt u tot het einde. Vervolgens slaat u af naar rechts, u bevindt zich op de Baroniestraat. Bij het tweede verkeerslicht gaat u naar links. U bevindt zich nu op de Bosscheweg. Na 500m treft u de rotonde bij cafe ‘de Postel’. U vervolgt de weg die nog steeds de Bosscheweg heet. Na zo’n 650m komt U op de volgende rotonde en hier slaat af naar rechts. U bevindt zich op de Dukaat. U volgt de weg voor ongeveer 200m. De praktijk voor osteopathie bevindt zich aan de linker zijde van de weg op nr 1 A.

De afstand van NS-station Boxtel tot Dukaat 1 A in Boxtel bedraagt ca. 2,5 km.

Wij wensen u een voorspoedige en vooral veilige reis toe.